I Fira de la Psicologia Valenciana

El 6 d’abril eixim al carrer per a informar a la ciutadania sobre els múltiples i diversos àmbits en els quals els i les professionals de la Psicologia podem intervindre. Més enllà dels trastorns i de les patologies, podem ajudar a millorar certs aspectes de la vida quotidiana.

Celebrarem la I Fira de la Psicologia Valenciana en la plaça de l’Ajuntament de València. Un esdeveniment obert al públic organitzat pel COPCV amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, amb l’objectiu d’acostar a tot el món les possibilitats de la nostra ciència i les ferramentes de les quals, com a professionals, disposem.

Totes les àrees de la Psicologia (Educativa, Intervenció Social, Treball i Organitzacions, Clínica i Salut, Intervenció en Catàstrofes i Emergències, Trànsit i Seguretat, Jurídica i Esport) tindran un espai en la I Fira de la Psicologia Valenciana. Representants del Col·legi així com companys i companyes dels Grups de Treball del COPCV, seran els encarregats d’informar i donar a conèixer entre les persones que assistisquen, alguns dels aspectes més rellevants del treball que desenvolupen psicòlegs i psicòlogues.

La I Fira de la Psicologia Valenciana és esdeveniment lúdic-festiu en el qual es podrà disfrutar de xarrades, tallers, contacontes i música en directe.

La Fira serà el complement perfecte de la Jornada de Psicologia de la Vida Quotidiana, que es celebrarà un dia abans (5 d’abril) en el MuVIM (València).

#Psic #PsicValenciana #PsicVidaQuotidiana #EsCiencia

Pulsa aquí para leer esta información en castellano

Organiza

logo-copcv_1

Colabora

Logo Regidoria Blanco_433x134
logo-footer-blanco
BK88 LOGO blanco 230

Información Contacto 

Jornada Psicología de la vida Cotidiana
 y
    I Feria de la Psicología Valenciana
Secretaría Técnica 

Tlf 960450236

psicologiadelavidacotidiana@cop.es
C/ Conde de Olocau, 1 Bajo - 46003 Valencia 
http://www.psicologiadelavidacotidiana.es/

© 2019 · Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana